کارشناسان ایکائو برای بررسی نقش برج مراقبت در سقوط سی130 وارد ایران شدند

کارشناسان هوایی پاکستانی وابسته به هواپیمایی بین المللی(ایکائو) برای اظهار نظر کارشناسی در خصوص اتهام قصور در برج مراقبت پرواز در جریان حادثه سقوط هواپیمای سی 130 وارد ایران شدند.
کد خبر: ۹۶۵۸۰

به گزارش فارس ، سفر کارشناسان هوایی پاکستانی وابسته به هواپیمایی بین المللی(ایکائو) به کشورمان در پاسخ به درخواست بازپرس پرونده سقوط هواپیمای سی 130 صرفا9 جهت بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص رفع اختلاف نظر در بحث مراقبت پرواز صورت گرفته است.
هیئت 29 نفره رسیدگی به علل سقوط هواپیمای سی 130 در گزارش خود قصوری را متوجه برجهای تقرب و مراقبت فرودگاه و سازمان هواپیمایی کشوری کرده بودند که سازمان هواپیمایی کشوری ضمن رد قصورها خواستار وارد عمل شدن کارشناسان هواپیمایی بین المللی(ایکائو) برای اظهار نظر کارشناسی بر طبق پروتکلهای هوایی و استانداردهای جهانی شده بود.
سازمان هواپیمایی کشوری ، ادعای ارتش مبنی بر قصور برج مراقبت را قبول نداشته و برای روشن شدن مسئله تقاضای اظهار نظر کارشناسان خارجی کرده بود.
مرجع حل اختلاف و تصمیمگیری در بروز چنین مسایلی ، سازمان بینالمللی هواپیمایی (ایکائو) است.
از آنجا که گزارش کمیته مزبور در خصوص این پرونده به غیر از بخش برج مراقبت تکمیل است ، امید می رود با اعلام نظر کارشناسی کارشناسان هواپیمایی ایکائو در خصوص ادعای قصور برج مراقبت پرواز و رفع شبهه در این خصوص ، پرونده این حادثه بسته شود و مقصرین به مجازات برسند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها