(پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.)
کد خبر: ۹۶۳۵۰۱

پاسخ پرسش دیروز ( چه غذاهایی آهن دارند؟):

مواد غذایی زیر به ترتیب اولویت منابع غنی برای آهن محسوب می‌شوند:

جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم‌مرغ، سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مانند جعفری، اسفناج و حبوبات مثل عدس و لوبیا.

میوه‌های خشک (برگه‌ها) بخصوص برگه زردآلو و دانه‌های روغنی.

ویتامین C که در آلو، خربزه، ریواس، انبه، گلابی، طالبی، گل‌کلم، سبزی‌ها، آب پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش، سیب و آناناس وجود دارد نیز می‌تواند عوامل افزایش‌دهنده جذب آهن در بدن باشد.

هویج، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل، گوجه‌فرنگی، کلم پیچ و شلغم نیز سبب افزایش جذب آهن می‌شوند.

محصولات تخمیری مثل سس سویا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها