در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
پاسخ پرسش دیروز ( چه غذاهایی آهن دارند؟):
مواد غذایی زیر به ترتیب اولویت منابع غنی برای آهن محسوب میشوند:
جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخممرغ، سبزیهای دارای برگ سبز تیره مانند جعفری، اسفناج و حبوبات مثل عدس و لوبیا.
میوههای خشک (برگهها) بخصوص برگه زردآلو و دانههای روغنی.
ویتامین C که در آلو، خربزه، ریواس، انبه، گلابی، طالبی، گلکلم، سبزیها، آب پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش، سیب و آناناس وجود دارد نیز میتواند عوامل افزایشدهنده جذب آهن در بدن باشد.
هویج، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل، گوجهفرنگی، کلم پیچ و شلغم نیز سبب افزایش جذب آهن میشوند.
محصولات تخمیری مثل سس سویا
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان