بهرام دهقانیار و انتشار آلبومی برای دهه شصتی‌ها

آلبوم موسیقی «همسران» و «خانه سبز» منتشر می‌شود

بهرام دهقانیار آهنگساز موفقی است که برای ما دهه شصتی‌ها خاطرات زیادی را خلق کرده است. نگاهی به کارنامه این هنرمند می‌تواند مرور بخش مهمی از خاطرات ما باشد. «خونه مادربزرگه»، «قصه‌های تابه‌تا»، «پدرسالار»، «همسران»، «خانه سبز» و «تهران 11» تنها بخشی از آثاری است که دهقانیار برای آنها موسیقی به یاد ماندنی و نوستالژیکی را خلق کرده است. این آهنگساز در عرصه ساخت موسیقی فیلم برای آثار سینمایی هم فعال بود. هر چند بیشتر با آهنگسازی آثار موفق تلویزیونی شناخته می‌شود، اما در سینما هم حضور نسبتا موفقی داشته است. با همه این موفقیت‌ها او این روزها حاضر نیست برای فیلم‌های سینمایی آهنگسازی کند و تصمیم گرفته مسیر فعالیت حرفه‌ای خود را فعلا بدون فعالیت در عرصه سینما ادامه دهد.
کد خبر: ۹۵۷۴۵۱

او درباره این تصمیمش به جام‌جم توضیح می‌دهد: مدت‌هاست کار ساخت موسیقی فیلم را نمی‌پذیرم، چون آثاری که ساخته می‌شوند منطبق با انتظارات من نیستند و ترجیح می‌دهم وقت و انرژی‌ام را روی برنامه‌هایی چون تولید آلبوم، برگزاری کنسرت و تدریس که البته همیشه درگیر آن بوده‌ام، متمرکز کنم.

دهقانیار می‌افزاید: با این کیفیت کارهای تصویری که می‌بینم ترجیح می‌دهم فعلا دور موسیقی فیلم را خط بکشم. کیفیت کارها خوب نیست، برآورد هزینه‌ها از سوی عوامل برخی فیلم‌ها در بخش موسیقی غیرمنطقی است و همچنین شخصیت‌هایی برای ساخت موسیقی با آدم تماس می‌گیرند که آدم ترجیح می‌دهد کار نکند. هر کاری نیاز به زیرساخت‌های مادی و معنوی دقیق و تعریف شده‌ای دارد و با نبود این زیرساخت‌ها نمی‌توان توقع چندانی داشت.

آهنگساز سریال «آب پریا» در حال تولید آلبومی است که می‌تواند برای ما بسیار خاطره‌انگیز باشد. او در این باره می‌گوید: آلبومی که در حال کار روی آن هستم دربردارنده دو بخش از آثارم است؛ کارهای تازه‌ام و برخی قطعات خاطره‌انگیزی که در سال‌های گذشته خلق کرده‌ام و مردم با آن ارتباط عاطفی دارند.

او ادامه می‌دهد: بخش‌هایی از موسیقی سریال‌های به یاد ماندنی «همسران» و «خانه سبز» در این آلبوم اجرا شده‌اند و با توجه به حس نوستالژیکی که این کارها دارند، به نظرم مخاطب خواهند داشت. فکر می‌کنم دهه شصتی‌ها امروز بتوانند با این آهنگ‌ها به‌عنوان بخشی از خاطراتشان ارتباط خوبی برقرار کنند و از شنیدنش لذت ببرند. می‌توانم بگویم این آلبوم بیشتر برای گروه سنی 25 سال به بالا خواهد بود و پس از انتشارش طی چندماه آینده، کنسرتی هم بر اساس آن برگزار خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها