
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس ، با بارش نخستین برف پاییزی در ارتفاعات سبلان هوای سرد بر شهرهای مرکزی و جنوبی استان اردبیل حاکم شده به طوری که هموطنان به استفاده از وسایل گرمایشی و پوشیدن لباسهای گرم مجبور شدند.
بر اساس اعلام هواشناسی استان اردبیل بار ش برف در ارتفاعات سبلان در ساعات گذشته گزارش شده است به طوری که با کاهش محسوس دما در شهر اردبیل و شهرهای جنوبی دمای هوا حتی به دو درجه رسید.
با سرد شدن هوا و بارش باران در مناطق مختلف استان افت دما سبب شده تا هموطنانمان به پوشیدن لباسهای گرم و استفاده از وسایل گرمایشی روی آورده تا این سرمای پاییزی را در نخستین روزهای فصل خزان سپری کنند.
با کاهش محسوس دما که تا 12 درجه نیز اتفاق افتاده است بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی از ظهر امروز بارشها قطع و تا آخر هفته هوای صاف و پایداری در استان حاکم خواهد شد.
با توجه به کاهش دما در شهر اردبیل پیشبینی شده است طی هفته جاری افزایش دما تا 8 درجه در شهر اردبیل اتفاق بیفتد.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد