
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از سمنان، داوود یاراحمدی درباره کیفیت برگزاری این رقابت ها به میزبانی بجنورد، گفت: هفتمین دوره جشنواره سراسری کارتون به میزبانی حوزه هنری خراسان شمالی با موضوع «نفوذ» در حالی به پایان رسید که مقام نخست این جشنواره به هنرمندی از استان سمنان رسید.
وی افزود: در آئین اختتامیه این جشنواره از ۱۳ هنرمند برگزیده با اهدای لوح افتخار، تندیس و جایزه نقدی تجلیل به عمل آمد.
یاراحمدی ادامه داد: بر اساس رای هیئت داوران، مقام اول جشنواره سراسری «نفوذ» به «رضا حمیدی مطلق» از استان سمنان رسید و این هنرمند علاوه بر دریافت لوح افتخار و تندیس جشنواره، برنده ۲۵ میلیون ریال جایزه نقدی شد.
رئیس حوزه هنری استان سمنان خاطرنشان کرد: هیئت داوران هفتمین جشنواره سراسری کارتون حوزه هنری خراسان شمالی با موضوع «نفوذ» شامل بهرام ارجمندنیا، مسعود ضیایی، محمود نظری، سجاد رافعی و عباس ناصری پس از بررسی ۵۴۶ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره از سوی ۱۷۷ هنرمند از ۲۹ استان کشور، سه نفر را بهعنوان نفرات اول تا سوم، ۱۰ نفر بهعنوان شایسته تقدیر و 3 نفر را نیز بهعنوان منتخب مردمی، معرفی کردند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد