
به گزارش جام جم آنلاین از شبکه رادیویی ایران، مدیر گروه فرهنگ و اندیشه این شبکه رادیویی با اعلام این خبر گفت:رادیو ایران برنامه «کافه هنر» را به طور زنده و مستقیم از محل برگزاری جشنواره روانه آنتن خواهد کرد.
یدالله گودرزی تصریح کرد: گزارشگران شبکه در طول ساعات برگزاری جشنواره اتفاقات مختلف جشنواره را پوشش خواهند داد.
وی با اشاره به عوامل برنامه کافه هنر در این جشنواره ادامه داد: عباس سنجری، تینا میر کریمی و گیتی محمدی گزارشگران، مهدی طهماسبی و سعید مبشری گویندگان، شهاب شهرزاد، کارشناس مجری و سیده زهرا صالحی و ریحانه یزدان دوست تهیه کنندگان این برنامه می باشند.
از جمله کارشناسانی که در برنامه از آنها استفاده خواهد شد می توان به شفیع آقا محمدیان کارگردان ، شهاب اسفندیاری، احمد رضا درویش، محمد خزایی و مهدی همایونفر اشاره کرد.
جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از دوم تا نهم مهرماه در تهران با حضور کشورهای مختلف برگزار می شود.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: