پاسخ پرسش دیروز ( فسادپذیرترین غذاها چه هستند ):
انواع گوشت، لبنیات و تخم مرغ که به دلیل بالا بودن مقدار مواد مغذی، رطوبت بالا و آب فعال درون آنها در معرض فساد بالاتری قرار دارند.
نگهداری طولانیمدت این مواد، بخصوص اگر شرایط استاندارد ذکر شده رعایت نشود، مسمومیت بسیار شدید و طولانیمدت در پی دارد. میوهها و سبزیجات در دسته مواد نیمه فسادپذیر قرار میگیرند که برای کوتاهمدت در یخچال قابل نگهداری هستند.
دسته دیگر موادغذایی مثل حبوبات، غلات، برنج و ماکارونی دیرتر فاسد میشوند. البته باید مراقب مسمومیت ناشی از غذاهایی مانند سالاد الویه، جوجه کباب و کباب کوبیده که دستکاری میشوند، بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید