پاسخ پرسش دیروز (غذای مانده را چه مدت نگه داریم؟ ):
اصولا غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد، یعنی میزان ویتامینها در آن تا حد زیادی کاهش یافته و کیفیت و بهداشت غذای مانده پایینتر از غذای تازه است. به همیندلیل، محققان اصرار دارند که تا حد ممکن غذای هر روز، همان روز پخته و تازه مصرف شود، زیرا خوردن غذای مانده نهتنها کیفیت بهداشتی و ارزش غذایی پایینی دارد که ممکن است باعث مسمومیت شود. بنابراین خوردن غذای مانده به هیچوجه توصیه نمیشود. تازه مصرف کردن غذا هم به این معنی است که هر خوراکی در همان وعدهای که پخته میشود، خورده شود. یادتان باشد بعد از پخت، غذا نباید بیش از دو ساعت بیرون از یخچال بماند، زیرا نگهداری طولانیمدت غذا در خارج از یخچال، روی اجاق یا سرسفره، فرصتی برای رشد میکروارگانیسمها فراهم میکند و میتواند باعث آلودگی آن شود. البته بعد از انتقال به یخچال هم بیشتر از 24 ساعت، نمیتوان آن را در یخچال نگه داشت. در این مدت هم باید شرایط خاص نگهداری از غذا در یخچال رعایت شود.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد