تعداد زندانیان فرانسوی از ظرفیت زندان‌ها فراتر رفت

به‌دنبال افزایش تعداد زندانیان در زندان‌های فرانسه و اعتراض‌های موجود در این زمینه، مانوئل والس و ژان ژاک اورووآس نخست‌وزیر و وزیر دادگستری فرانسه، از پرجمعیت‌ترین زندان فرانسه بازدید کردند.
کد خبر: ۹۳۰۱۱۷

ازدحام بیش از حد زندانیان در زندان‌های فرانسه به رقمی بی‌سابقه رسیده است و همین مساله مقامات دولتی را بر آن داشته تا دیروز دوشنبه از زندان «نیم» (Nîmes) یکی پرجمعیت‌ترین زندان‌های فرانسه بازدید کنند.

به گزارش تارنمای روزنامه فرانسوی ون مینوت، دیدار نخست‌وزیر و وزیر دادگستری فرانسه از این زندان در جنوب شرقی کشور در حالی صورت می‌گیرد که مدیریت زندان‌ها بتازگی اعلام کرده است شمار زندانیان این کشور در اول ژوئیه (11 تیر) به رقم بی‌سابقه 69 هزار نفر رسیده است.

در همین زمان، گنجایش زندان‌های فرانسه 58‌هزار و 311 نفر اعلام شده که به معنای این است 1648 زندانی تخت ندارند و محل خواب آنها تشک‌هایی روی زمین است.

اتحادیه‌های کارکنان زندان‌ها، این ازدحام جمعیت در زندان را موجب بروز بی‌نظمی، وخامت وضعیت بهداشتی و نیز افزایش تنش و درگیری می‌دانند.

تعداد زندانیان در زندان نیم 207 درصد ظرفیت اعلام می‌شود و هم‌اکنون 395 نفر در این زندان که گنجایش آن 192 نفر است، زندانی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها