عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی در گفت و گو با جام جم آنلاین:

اخراج چند دیپلمات اروپایی از ایران به دلیل فساد اخلاقی/ پشت پرده فساد در برخی سفارتخانه ها

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه در گذشته شاهد اخراج یکی دو دیپلمات کشور اروپایی از ایران به دلیل فساد اخلاقی بوده ایم افزود: گویا برخی از آنها در این زمینه ماموریت هایی دارند.
کد خبر: ۹۲۷۸۸۴
اخراج چند دیپلمات اروپایی از ایران به دلیل فساد اخلاقی/ پشت پرده فساد در برخی سفارتخانه ها

محمد جواد جمالی در گفت و گو با خبرنگار جام جم‌آنلاین، با اشاره به اظهارات دادستان تهران مبنی بر کشف خانه ای که برای فساد دیپلمات‌های خارجی مهیا شده بود، گفت: متاسفانه اولین بار نیست که چنین اتفاقی می افتد و برخی از دیپلمات ها اصول دیپلماتیک را رعایت نمی کنند.

وی ادامه داد: برخی از دیپلمات های خارجی با دادن وعده هایی از جمله اعطای تابعیت کشورشان به برخی از ایرانیان و تشویق آنها، در جهت اهداف سوء خود استفاده کرده و به این ترتیب برخی از ایرانیان عوامل ضد اخلاقی آنها در جامعه می شوند.

نماینده مردم فسا در مجلس دهم با تاکید بر لزوم برخورد جدی وزارت خارجه و دستگاه قضایی با عناصر نامطلوب خارجی تصریح کرد: همیشه عنصر نامطلوب،سیاسی نیست و در برخی موارد عنصر نامطلوب اخلاقی داریم.

جمالی با اشاره به اینکه در گذشته نیز شاهد اخراج یکی دو دیپلمات کشور اروپایی از ایران به دلیل فساد اخلاقی بوده ایم افزود: گویا برخی از آنها در این زمینه ماموریت هایی دارند.

این عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در کشورمان قوانینی وجود دارد که باید به دیپلمات های خارجی خاطر نشان شود و همانطور که دیپلمات های کشورمان موظف به رعایت ضوابط و قوانین سایر کشورها هستند،دیپلمات های کشور های دیگر نیز باید قوانین کشورمان را رعایت کنند.

جمالی با تاکید مجدد بر برخورد وزارت خارجه و دستگاه قضایی با عناصر نامطلوب گفت: حتی با ایرانیانی که با این دیپلمات های خارجی همکاری کرده و دارای تابعیت مضاعف نیز هستند می توانیم طبق قوانین خودمان با آنها برخورد کرده و محاکمه کنیم.

دادستان تهران از کشف خانه ای که برای فساد دیپلمات‌های خارجی مهیا شده بود و دستگیری دو ایرانی خبر داد.

دادستان تهران افزود طی دو ماه گذشته این دومین خانه­ ای است که با برخی دیپلمات‌های خارجی در تهران و عوامل ایرانی در ارتباط بودند، در تهران کشف شده و این شیوه پیش­گیرانه باید ادامه یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
حمید
-
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
۰
۰
مجلس محترم، دیپلمات های ما هم همچین خوش سابقه نیستن (صرفا جهت اطلاع)
رضا
-
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
۰
۰
سفیر ایران دربرزیل چرا وزارت امورخارجه به خاطر بردن ابروی ایران دربرزیل به خاطر اعمال ناشایستش جریمه نشد
روح الله
-
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
۰
۰
اقای دادستان در برابر كسانی كه میخواهند كشور اسلامی ایران را كه نمونه واقعی در اسلام هم اكنون است را تبدیل به كشور اسلامی امریكایی كنند مقاومت كنید و پرهای این كلاغ های سیاه كه چنگالهایشان را بر هیبت وطن فروشان و ناموس نشناسان فرو برده اند را بسوزانید/
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها