جام جم آنلاین گزارش میدهد
به گزارش فارس، احمد جنیدی جعفری با اشاره به نمونهبرداریهایی که افزایش مصرف بلانکیت (جوهر قند) در نانهای سنتی را تائید میکند، گفت: بر اساس استاندارد ملی ایران استفاده از بلانکیت در تهیه نانهای سنتی اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک ممنوع است. وی افزود: بعضی نانواییهای شهر تهران به منظور تسریع در کوتاه شدن فرآیند تولید و جبران نقایص ناشی از عدم تخمیر طبیعی به مصرف مواد شیمیایی همچون جوش شیرین، بلانکیت (جوهرقند) و نمک طعام اضافی روی میآورند که با این کار موجب کاهش سیالیت گلوتن و افزایش مقاومت خمیر حاصل از گندمهای آلوده به آفت سن و در نتیجه تولید نانهای سفیدتر میشوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این که سفیدی بیش از حد نانها از مصرف جوهرقند در تهیه آن حکایت دارد، گفت: باقیمانده بلانکیت مصرف شده در نان بعد از ورود به دستگاه گوارش موجب از بین بردن پرزهای معده و روده و در درازمدت ممکن است باعث بروز سرطان دستگاه گوارش میشود.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان