به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سرگئی لاوروف گفت: کسانی که خواهان تغییر نظام در سوریه هستند منافق محسوب می شوند. با وجود آنچه در عراق و لیبی رخ داد، افرادی که به دنبال تغییر نظام در سوریه هستند نفعی از این موضوع می برند و از تخریب کشوها در پی تحقق منافع خود هستند.
وی افزود: گروه داعش تنها به مسیحیان ظلم نمی کند بلکه با فجیع ترین شکل ممکن شیعیان را ذبح می کند و عناصر این گروه به طور یکسان مقدسات مسیحیان و شیعیان را نابود می کنند.
لاوروف خاطرنشان کرد: عناصر داعش افراد متدینی نیستند بلکه کسانی هستند که تنها برای قدرت و اشغال اراضی می جنگند و برای تشکیل خلافت از لیسبون تا پاکستان تلاش می کند.
وزیر امور خارجه روسیه افزود: افسران سابق ارتش صدام اساس توانمندی های نظامی داعش محسوب می شوند، آمریکایی ها با حمله به عراق، ارتش و نیروهای امنیتی عراق را منحل کردند و در واقع کسانی را که کارشناس امور جنگی بودند را بدون رسیدگی به وضعیت معیشت آنها رها کردند و همه امروز این موضوع را می دانند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند