اعتبار سیاسی جورج بوش در خطر! بوی خون در واشنگتن !

جام جم آنلاین: اعضای حزب دموکرات امریکا به جورج بوش رئیس جمهور این کشور فشار می آورند به نقش خود در افشای اسرار عراق اعتراف کند.
کد خبر: ۹۲۵۲۵

اوراق دادگاه حاکی است یک مقام سابق دولت امریکا به نام لوئیس لیبی گفته است به او گفته شده بود آقای بوش موافق است که وی درباره مطالب محرمانه با روزنامه نگاران صحبت کند.
کاخ سفید می گوید هر اطلاعاتی که افشا شده برای منافع عمومی افشا شده است زیرا رئیس جمهور اختیار دارد اطلاعات محرمانه را از حالت محرمانه خارج کند.
لیبی برای پرونده افشای اطلاعات دیگری که مربوط به سیا است ، در حال محاکمه است. او به سد کردن راه تحقیق درباره افشای هویت یک مامور سیا متهم است.
بوش ، که به موافقت با انتشار نام مامور فوق متهم نشده ، در گذشته افشاگری ها را محکوم کرده و گفته است هر کس را که در این کارها دست داشته باشد ، اخراج خواهد کرد.
طرفداران رئیس جمهور می گویند حتی اگر شهادت لیبی دقیق باشد ، آنچه که گفته می شود رئیس جمهور انجام داده افشای اسرار به شمار نمی رود زیرا بوش اختیار انتشار اطلاعات را دارد.
اما خبرنگار بی بی سی در واشنگتن می گوید بوش بار دیگر برای اعتبار سیاسی خود می جنگد آن هم در شرایطی که دموکرات ها بوی خون استشمام می کنند!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها