در خونبارترین حادثه جنایی سال 85 ، 4 عضو یک خانواده در منطقه شهرک قدس (قلعه حسن خان) با ضربات پتک به طرز فجیعی در رختخواب به قتل رسیدند ، پلیس احتمال می دهد عامل این جنایت ها برادر مرد صاحبخانه باشد.
کد خبر: ۹۲۴۶۶
چهارشنبه گذشته مرد میانسالی در حالی که بسیار وحشت زده بود ، با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و با کلماتی بریده بریده از مرگ خونین 4 عضو خانواده اش در داخل خانه خبر داد. با گزارش موضوع ، کارآگاهان پلیس کلانتری 19 شهرک قدس در محل جنایت حاضر شده و تحقیقات پلیسی را آغاز کردند. در بررسی های صورت گرفته مشخص شد مقتولان حادثه زن 42 ساله ای به همراه 3 فرزند 16 تا 25
ساله او هستند که بر اثر وارد آمدن ضربات جسمی سخت به سرشان ، به قتل رسیده اند. بررسی های گروه تشخیص هویت و متخصصان پزشکی قانونی نشان داد عامل جنایت زمانی که مقتولان در رختخواب بوده اند ، با پتکی که در آن نزدیکی پیدا شد ، به آنها حمله ور شده و قبل از آن که مقتولان حادثه بتوانند واکنشی از خود نشان دهند ، آنها را به قتل رسانده است . با انتقال اجساد به پزشکی قانونی ، تحقیقات بازپرس کشیک قتل شهرک قدس برای شناسایی عامل جنایت آغاز شد.بازپرس شهرک قدس در نخستین مرحله به بازجویی از پدر خانواده پرداخت که وی گفت: ساعاتی قبل هنگامی که از محل کارم به خانه بازگشتم ، متوجه سکوت عجیبی در داخل خانه شدم ، چون قرار نبود همسرم از خانه خارج شود ، بسیار مشکوک شدم و به بررسی خانه پرداختم که ناگهان با اجساد غرق خون خانواده ام در رختخواب روبه رو شدم و موضوع را به پلیس اطلاع دادم .از آنجا که آثاری که نشان دهد عامل جنایت به زور وارد خانه شده است ، وجود نداشت ، این فرضیه مطرح شد که عامل جنایت باید از آشنایان مقتولان باشد و به همین دلیل کارآگاهان بار دیگر به بازجویی از پدر خانواده پرداختند که وی با بیان این احتمال که ممکن است برادرش جنایت ها را مرتکب شده باشد، به کارآگاهان گفت : برادرم با ما در این خانه زندگی می کند، اما پس از این جنایت او ناپدید شده و این مساله باعث شده است به او مشکوک شوم . بنا بر این گزارش ، هم اکنون گروهی از ماموران پلیس آگاهی شهریار تحقیقات گسترده ای را برای دستگیری متهم به قتل فراری و کشف راز این جنایت آغاز کرده اند و تصاویر او در اختیار واحدهای گشتی کشور قرار گرفته است تا در صورت مشاهده متهم فراری ، او را دستگیر کنند.