روی آنتن

«کودک و نوجوان» پرمخاطب‌ترین شبکه در بهار 95

نظرسنجی‌ از کودکان 5 تا 10 سال نشان می‌دهد شبکه کودک و نوجوان در فصل بهار 1395 توانسته برای نخستین بار در چهار سال اخیر پرمخاطب‌ترین شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان شود.
کد خبر: ۹۲۲۵۰۴

براساس نظرسنجی‌های مرکز پژوهش و سنجش افکار، در تیرماه سال 1394 و 1395 شبکه کودک و نوجوان با رشد 6 درصدی در جذب مخاطب کودک مواجه شده و برای نخستین بار 82 درصد کودکان 5 تا 10 ساله در سراسر کشور، بیننده این شبکه بوده‌اند. در حالی بینندگان شبکه کودک و نوجوان بیشتر از شبکه دو سیما بوده‌اند که این شبکه تنها دارای پخش دیجیتال است و حدود 17 درصد کودکان، امکان دریافت امواج این شبکه را در تلویزیون‌های خود ندارند. از سوی دیگر، با افزایش کیفیت برنامه‌های شبکه کودک و نوجوان، میانگین مخاطبان هفت برنامه برتر این شبکه 7 درصد افزایش یافته و به 57 درصد رسیده است. در همین بازه زمانی، میانگین مخاطبان هفت برنامه برتر کودک شبکه دوی سیما، با کاهش حدود یک درصدی به 42 درصد تنزل یافته است. بر این اساس، میانگین بینندگان کودک برنامه‌های برتر شبکه کودک و نوجوان 13 درصد بیشتر از میانگین بینندگان کودک برنامه‌های برتر کودک شبکه دوی سیما بوده‌اند.

پاسداشت مدافعان حرم در رادیو ایران

شبکه رادیویی ایران قصد دارد در جشنواره‌ای به مناسبت پاسداشت مدافعان حرم از 30 مستند جدید رونمایی کند. به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، جشنواره «ما برای یاری آمده‌ایم» از دوم تا ششم مردادماه با موضوع پاسداشت مدافعان حرم در رادیو ایران برگزار می‌شود. بنا بر این گزارش، در این برنامه از 30 مستند رادیویی با موضوع مدافعان حرم رونمایی خواهد شد.

«گرانباری» مهرماه کلید می‌خورد

احسان عبدی‌پور سرپرست نویسندگان و کارگردان «گرانباری» مهرماه این مجموعه تلویزیونی را کلید می‌زند. به گزارش مهر، «گرانباری» به کارگردانی احسان عبدی‌پور به ماجرای دانشجویانی می‌پردازد که به ایران آمده‌اند تا در این کشور تحصیل کنند. فیلمنامه این اثر توسط یک تیم به نگارش درآمده است و خود عبدی پور سرپرست نویسندگان آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها