نگرانی بیگانگان حاضر در خلیج فارس از موشک فوق سریع ایران

محافل نظامی وابسته به بیگانگان حاضر در آب های خلیج فارس به شدت از نتایج آزمایش موشک فوق سریع نیروی دریایی ایران که با سرعتی حدود چهار برابر موشک های مشابه و دور از چشم رادار به هدف نزدیک می شود اظهار نگرانی می کنند.
کد خبر: ۹۲۰۵۹

رادیو آمریکایی فردا که این نگرانی را منتشر ساخته می گوید موشک زیردریایی جدید جمهوری اسلامی، با نام حوت، با سرعت 100 متر در ثانیه، می تواند به افزایش قدرت جمهوری اسلامی در خلیج فارس که شاهراه انتقال نفت به دنیای غرب است، کمک کند. این رادیو با اشاره به حضور ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس افزود قدرتیابی دریایی جمهوری اسلامی ، غرب را نگران ساخته است. تنها همتای موشک ایرانی حوت در جهان موشک زیردریایی VA-111 ساخت روسیه است.
ژنرال "جف پرسلاو" سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا که در بحرین مستقر شده، در واکنش به مانور اخیر ایران گفته است که ارتش آمریکا تدابیر ویژه ای را در مورد مانور دریایی سپاه پاسداران در نظر نگرفته است.
وی از اظهار نظر درباره خطر احتمالی موشک حوت علیه نیروهای آمریکایی در منطقه خودداری کرده، ولی به این نکته اشاره کرده است که نیروهای آمریکایی نسبت به توانایی های دیگر کشورها بویژه کشورهایی که با آمریکا روابط دوستانه ای ندارند، حساس هستند.
همزمان یک وبسایت وابسته به ارتش آمریکا در کنار تشریح برنامه موشکی ایران ازبرنامه جمهوری اسلامی برای ساخت موشک کوثر یاد کرده است که آن نیز می تواند قابلیت گریز از امواج رادار را داشته باشد.

چه کسانی نزد آمریکایی ها آموزش دیده اند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها