ابراز احساسات هنرمندان به خبر درگذشت کیارستمی

همزمان با اعلام خبر درگذشت عباس کیارستمی کارگردان شهیر ایرانی، هنرمندان خارجی و داخلی با اعلام پیامهایی در صفحات شخصی خود در توییتر نسبت به این خبر ابراز احساسات کردند.
کد خبر: ۹۱۹۴۰۳
ابراز احساسات هنرمندان به خبر درگذشت کیارستمی

به گزارش جام جم آنلاین ، ژان لوک گدار کارگردان، فیلمنامه نویس و منتقد سینمایی فرانسوی-سوییسی که یکی از کارگردانان نامی موج نوی فرانسه به شمار می رود در صفحه شخصی خود آورد: سینما با گریفیث شروع و با عباس کیارستمی تمام می شود.

اصغر فرهادی کارگردان مطرح سینمای ایران نیز در مصاحبه با گاردین گفت: با شنیدن خبر درگذشت کیارستمی، شوکه شده ام.

فرهادی افزود: دنیا مرد بسیار بسیار بزرگی را از دست داده است.

محمدعلی کشاورز بازیگر و هنرمند پیشکسوت ایران نیز با حمله کوتاه «رفیق 30 ساله ؛ اعتبار سینمای ایران خداحافظ » نسبت به این خبر واکنش نشان داده است.

واکنش پرویز پرستویی به مرگ عباس کیارستمی نیز جالب بود.

پرستویی در توییتی آمرده است: او همانند علی حاتمی بدون جایگزین خواهد بود.

رامبد جوان نیز در واکنش به این خبر آورده است: جهان بدون امثال کیارستمی سخت میشه.

مهناز افشار نیز با جمله کوتاه «خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی» در صفحه توییتر خود آورد: باورکردنی نیست آقای کیارستمی خیلی زود بود برای ما، سینمای ما و ایران ما که دیگر شما را نداشته باشیم.

همچنین فدراسیون هندبال درگذشت فیلمساز مولف و شهیر ایران؛ عباس کیارستمی؛ تنها کارگردان ایرانی برنده نخل طلای کن و خالق فیلم های ماندگار خانه دوست کجاست و طعم گیلاس را تسلیت گفت.

عباس کیارستمی روز دوشنبه در سن 76 سالگی در پاریس درگذشت.


هنوز از مراسم تشییع و محل تدفین کیارستمی خبری منتشر نشده است.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها