بررسی عضویت افغانستان در سازمان امنیت و همکاری اروپا
جام جم آنلاین: رییس سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) اعلام کرد هم اکنون عضویت افغانستان در این سازمان، در دست بررسی است.
کد خبر: ۹۱۷۹۸
به گزارش شبکه BBC ، کارل دی گاچ وزیر خارجه بلژیک و رییس سازمان امنیت و همکاری اروپا(OSCE) در سفر به کابل پایتخت افغانستان، به خبرنگاران گفت به زودی، افغانستان عضو این سازمان را خواهد شد.
کارل دی گاچ در دیدار با حامد کرزی رییس جمهور افغانستان گفت این کشور، در حال حاضر یک همکار خوب سازمان امنیت و همکاری های اروپا است.
وزیر خارجه بلژیک همچنین آمادگی کشورش را برای همکاری با افغانستان در زمینه مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد.
او گفت برای مبارزه با مواد مخدر، کشورش حاضر است در زمینه رشد کشاورزی به افغانستان کمک کند.
وزیر خارجه بلژیک افزود کشورش حاضر است با ایجاد تسهیلات برای کشاورزان و باغداران افغانستان در زمینه صادرات و بسته بندی میوه با معیارهای جهانی، این کشور را یاری کند.
کشور بلژیک در عرصه امنیت نیز به افغانستان کمک می کند و نزدیک به سرباز بلژیکی هم اکنون در کابل مستقر هستند.