انتشار تصاویری از جنایات نیروهای امریکایی در عراق

جام جم آنلاین: مجله تایم امریکا از یکی دیگر از جنایات نیروهای این کشور در عراق پرده برداشت. به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه مجله تایم امریکا نواری ویدئویی را منتشر کرد
کد خبر: ۹۱۴۸۸
که تعدادی از غیر نظامیان کشته شده عراقی را نشان می دهد.
به گفته مجله تایم این افراد در نوامبر گذشته به دست تفنگداران دریایی امریکا در شهر حدیثه عراق کشته شده اند آثار خون روی دیوار یکی از منازل و اجساد پیچیده شده در پتو در این نوار مشاهده می شود.
مجله تایم در شماره روز دوشنبه خود تحقیقی را منتشر کرد که نشان می دهد پس از انفجار بمب بر سر راه یک گشتی امریکایی در شهر حدیثه که بر اثر آن برخی افراد ان کشته شدند، تفنگداران دریایی امریکایی وارد دو منزل مجاور محل انفجار شده و از روی عمد پانزده غیر نظامی عراقی از جمله یک کودک سه ساله را به قتل رساندند.
به گفته مجله تایم ارتش امریکا پس از تحقیق درباره این حادثه به وقوع آن اقرار کرد کمیته تحقیقات جنایی وابسته به نیروی دریایی امریکا مسئول تحقیق درباره این حادثه شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها