همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان خارجی با هدف حضور در بازارهای جهانی

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان خارجی را با هدف برون‌زایی و حضور در بازارهای جهانی دنبال می‌کنیم.
کد خبر: ۹۱۳۴۸۳

علی زیار در گفت‌وگو با شانا، با اشاره به مذاکرات شرکت‌های خارجی برای مشارکت در ساخت گفت: اولویت مدیریت بازرگانی این است که شرکت‌های خارجی بویژه شرکت‌های دانش بنیان برای انتقال فناوری و مشارکت در تولید با سازندگان داخلی مشارکت کنند.

وی‌ با بیان این که چنین اقدامی با هدف تولید اقلام راهبردی صنعت پالایش، انتقال و توزیع در داخل کشور است، افزود: این اقدام‌ها همسو با اهداف اقتصاد مقاومتی و تقویت توان داخل برای برون‌زایی و حضور در بازارهای منطقه انجام می‌شود.

زیار با اشاره به توانمندی تولیدکنندگان به ترتیب در زمینه مکانیک، کالا و مواد شیمیایی، کاتالیست‌ها و برق و ابزار دقیق اعلام کرد: در حوزه‌های مختلف، توانمندی‌های مختلفی داریم. در حوزه مکانیک در اقلام ثابت پالایشگاهی توانایی بهتری داریم. در زمینه کالا و مواد شیمیایی و کاتالیست‌ها شرایط خوبی برای صادرات داریم. همچنین در تجهیزات برق و ابزار دقیق با درصدهای متفاوت شرایط مناسبی در داخل ایجاد شده است.

وی یادآور شد: وزارت نفت ده قلم کالا را در فهرست اقلام راهبردی قرار داد که از این تعداد براساس نظر کمیته تخصصی ماشین‌آلات دوار، توربین و کمپرسور، به شرکت پالایش و پخش مربوط می‌شود.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: شرکت پالایش و پخش 16 قلم کالای دیگر را جزو اقلام راهبردی در صنعت پالایش، انتقال و توزیع تعریف کرد که به تفکیک مکانیک، تجهیزات ثابت و دوار تقسیم‌بندی شده است.

وی با بیان این که استفاده از توانمندی‌های داخل به صنعت نفت محدود شده است، گفت: با توجه به توان ساخت داخل به دنبال ارائه این توانمندی‌ها به بازارهای جهانی و ارزآوری و تقویت بخش خصوصی هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها