برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟

دمای هوا در بیشتر کشورها به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است از این رو ضروریست که روزه داران با تناول سبزیجات و میوه های سرشار از آب در وعدۀ سحر به افزایش رطوبت بدن خود و مقاومت در برابر احساس تشنگی کمک کنند.
کد خبر: ۹۱۱۰۲۵
برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟

به گزارش جام جم سرا ، به گفته پژوهشگران این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:

پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.

خیار: حدود 96.5% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.

کاهو: 95.6% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.

کرفس: 95.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.

گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود 94.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.

فلفل سبز: 93.3% آن را آب تشکیل می دهد.

گل کلم: 92.1% وزن آن را آب تشکیل می دهد.

طالبی: حاوی 90.2% آب است.

اسفناج: 91.4% آن آب است.

توت فرنگی: 91% وزن آن را آب تشکیل می دهد.

کلم بروکلی: 90.7% وزن آن آب است.

گریپ فروت: 90.5% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.

هندوانه: 91.5% وزن آن آب است.

منبع : العالم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها