
حضور خیرین سلامت و مشارکتهای مردمی در سالهای اخیر نشان داده که وقتی پای خیر و نیکوکاری به میان میآید، همواره مردم پیشگام تر از مسئولان هستند.
شب گذشته، «گروه کامکارها» که آوازه جهانی دارند و خیلی از نوازندگان آن را باید در زمره سرمایههای ملی کشور به حساب آورد، در اقدامی نیکوکارانه، تمام عواید کنسرتشان در تالار وحدت را به موسسه محک بخشیدند تا صرف هزینههای درمان کودکان مبتلا به سرطان شود. در جشن 25 سالگی موسسه محک، بسیاری از نیکوکاران با خرید عاشقانه بلیتها، حتی راهروها را هم پر کردند تا شب بهیادماندنی برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بخورد.
اگرچه نمونه چنین حرکتهای بشردوستانهای در کشور ما کم نیست، اما اگر همه هنرمندان شناخته شده ما به میدان «هنر متعهدانه» بیایند و با اتکا به جایگاه اجتماعیشان، باری از دوش بیماران نیازمند بردارند، آن گاه میتوان امیدوار بود که بسیاری از دغدغههای حل نشده نظام سلامت در بازهای کوتاه مدت، مرتفع شود.
در صورتی که همه هنرمندان شناخته شده جامعه، خود را اعضای یک پیکر واحد بدانند و با وقف گوشهای از هنرشان، دردی از آلام اقشار آسیبپذیر جامعه بردارند، در آن شرایط هنر به ابزاری متعالی برای تحقق اهداف انسانی بدل میشود؛ تا جایی که هنرمند در نقش یک مصلح اجتماعی، در مسیر زدودن نارساییهای جامعهاش هم ایفای نقش خواهد کرد.
مهراوه طالبی
جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند