
به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی تصریح کرد: بعید است ترکیه به این زودیها بتواند به عضویت اتحادیه اروپا درآید. آنها سال 1987 درخواست عضویت دادند. با توجه به پیشرفتی که در حال حاضر در روند پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا وجود دارد، ممکن است سال 3000 چنین اتفاقی بیفتد.
کامرون افزود: علاوه بر آن، انگلیس همانند دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا از حق وتو برخوردار است، چراکه الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا یکی از عرصههای کلیدی است که در رفراندوم انگلیس درباره باقی ماندن در این بلوک، مطرح میشود.
کامرون که کشورش برخلاف میل وی در آستانه نظرسنجی برای خروج از اتحادیه اروپاست، گفت: ترکیه قرار نیست به اتحادیه اروپا ملحق شود. طرفداران کمپین «خروج از اتحادیه اروپا» اساسا میگویند به خروج از اتحادیه اروپا رای میدهند، چراکه نمیتوانند مانع الحاق ترکیه به این بلوک شوند. این ادعا واقعیت ندارد و ما میتوانیم وتو کنیم.
نایجل فاراژ، رهبر حزب استقلال انگلیس که با ماندن در اتحادیه اروپا و مهاجرت گسترده مخالف است، گفته: باز کردن مرزها با ترکیه یک فاجعه کامل برای کشور ما خواهد بود. با توجه به جمعیت 80 میلیون نفری ترکیه، مهاجرت به انگلیس غیرقابل کنترلتر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند