به گزارش جام جم سرا ، موز یکی از پر مصرف ترین میوه ها در جهان است، به ویژه با توجه به فوایدی که برای سلامت بدن دارد و طبق مراحل رشد و رسیده شدن تغییر می کند و این تغییرات مراحل در رنگ پوست خارجی اش نمایان می شود.
طبق گزارش سایت «For Living Strong» که به مسائل مربوط به بهداشت و سلامت می پردازد، موز از میوه هایی است که پر از پتاسیم و منیزیم و ویتامین های آ، ب و ث است.
نگاهی گذرا به برخی از فواید موز بر اساس مراحل رشد و رسیده شدن
موز سبز: حاوی شکر به مقدار بسیار ناچیز است که در کاهش وزن می تواند مفید باشد و علاوه بر این دارای مواد ضد اکسید شدن و پر از باکتری پروبیوتیک است که برای دستگاه هاضمه و روده ها بسیار مفید است. همچنین موز سبز در جذب مواد غذایی به شکل بهتر کمک می کند.
موز زرد: حاوی شکر به میزان بالا است لذا برای کسانی که بیماری های قند دارند مناسب نیست اما در عین حال برای بقیه مردم یک وعده غذایی سبک و غنی است.
موزی که روی آن نقطه های قهوه ای وجود دارد و نشانه رسیده بودن آن است حاوی میزان بالایی از ماده TNF است که علیه سرطان عمل می کند و مانع از رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود.
همچنین موز «سیاه شده» که بسیار رسیده باشد در مقابله با سلول های غده های سرطانی و متوقف ساختن رشد و گسترش شان مفید است.
منبع: مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد