به گزارش جام جم آنلاین، محققین موسسه تحقیقاتی «شیخ زاید» امارات روباتی را با نام «روبات مستقل بافت هوشمند، (STAR) » ساخته اند که قادر به بخیه زدن روده خوک در حالت زنده و مرده است.
نکته قابل توجه راجع به روبات (STAR) این است که می تواند با دقت و سرعت بالاتری نسبت به انسان اقدام به بخیه زدن روده کند. این روبات به تنهایی نمی تواند کار کند و برای انجام امور جراحی نیازمند یک مشاور است تا به او نشان دهد چه موضعی را بخیه کند.
به گفته این تیم تحقیقاتی، هدف از ساخت این روبات، جایگزین کردن آن به جای جراح نیست بلکه ارتقا دقت و خدمات پزشکی در حین جراحی است.
روبات(STAR) دارای دوربین های سه بعدی و ابزار مختلف است ضمن اینکه دارای یک الگوریتم برای پیش بینی حرکت بافت به هنگام بخیه زدن است.
قرار است تا سه سال آینده از این روبات در جراحی های انسان استفاده شود.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد