در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در مقدمه کتاب و در تبیین مفهوم چارچوببندی آمده است: چارچوببندی در حوزه ارتباطات برای بررسی چگونگی بستهبندی و ارائه کارآمد اخبار رسانهای توسط روزنامهنگاران به کار میرود.
براساس نظریه برجستهسازی، رسانهها میگویند چه مسائلی موضوعات روز است و برخی رویدادها را در اولویت قرار میدهند. اما بر اساس نظریه چارچوببندی، آنها حتی میتوانند با مهم جلوه دادن برخی جنبهها از طریق قراردادن زاویه خاص خبری یا چرخش خبری روی این عناصر به ما بگویند به هر رویدادی از چه زاویهای نگاه کنیم.
با وجود جایگاه و اهمیتی که نظریه چارچوببندی در حوزه مطالعات تأثیرات رسانهها در دنیا پیدا کرده، در ایران (غیر از یک مورد با عنوان «جنگ روایتها در گفتمان رسانههای رقیب»، تحلیل چارچوببندی رویدادهای اعتراضی مصر، لیبی و بحرین در شبکههای پرستیوی، الجزیره، بیبیسی و سیانان، اثر اردشیر زابلیزاده) هنوز به طور جدی به ادبیات مطالعات ارتباطی راه نیافته است و پدیده نسبتا جدیدی محسوب میشود.
این اثر که مجموعه مقالات ارزشمندی در خصوص چارچوببندی است، علاوهبر یادداشت ناشر، مقدمه و منابع شامل مقالاتی مانند تعیین چارچوب، تعیین دستور کار و تعیین اولویت، سیر تحول سه مدل تأثیر رسانهای، تعیین چارچوب خبر: نظریه و گونهشناسی، قدرت تعیین چارچوب: چالشهای جدید در پژوهش ساختار معنایی خبر، چارچوببندی به مثابه نظریه تأثیرات رسانهای، فرآیندهای تعیین چارچوب و جنبشهای اجتماعی: مرور و ارزیابی، تعیین چارچوب رسانهها در سطوح گفتمان سیاسی، تحلیل تعیین چارچوب یک برخورد: روزنامهنگاری جنگ/ صلح و محدودیتهای گفتمان ملی در خصوص یک پدیده فراملی است.
چاپ نخست کتاب نوشته اردشیر زابلیزاده، در قطع وزیری در 456 صفحه، دیماه 1393منتشر و به بازار عرضه شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد