سیمره؛ افتتاح چهارمین سد بزرگ کشور پس از 18سال

سد و نیروگاه سیمره به عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های سدسازی در کشور توسط معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح شد.
کد خبر: ۸۸۸۸۲۰

به گزارش مهر، ابوالقاسم اقبال‌منش مجری طرح سد و نیروگاه سیمره در حاشیه بهره‌برداری از این طرح عنوان کرد: طرح سد و نیروگاه سیمره واقع در استان ایلام با هزینه 1330 میلیارد تومان و پس از ۱۸ سال افتتاح شد و تاکنون بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب در پشت این سد ذخیره‌ شده است.

وی بیان کرد: نیروگاه برق سیمره شامل سه واحد ۱۶۰مگاواتی است که با بهره‌برداری از آن سالانه 480مگاوات برق تولید می‌کند و وارد مدار کشور می‌شود، برای اجرای این طرح 1330میلیارد تومان هزینه شده است.

اقبال‌منش با اشاره به این که این سد دارای ۱۸۰ متر ارتفاع و از نوع بتونی دو قوسی است، افزود: مهم‌ترین هدف از اجرای این سد، تولید برق، کنترل سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها، توسعه کشاورزی در منطقه، ایجاد اشتغال‌ و اقتصاد پایدار بوده است.

مجری طرح سد و نیروگاه سیمره گفت: سد سیمره چهارمین سد بزرگ کشور از لحاظ حجم مخزن و ارتفاع است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها