اتحاد امریکا و اسرائیل برای مقابله با حماس
حمایت فرانسه از اقدام مسکو برای دعوت از حماس
جامجم آنلاین: نیویورک تایمز از قول مقامات امریکایی و اسرائیلی نوشت امریکا و اسرائیل قصد دارند با اعمال حداکثر فشارهای مالی و اقتصادی به جنبش حماس، کاری کنند که مردم فلسطین از حکومت حماس سرخورده شده و آن را سرنگون کنند.
کد خبر: ۸۸۴۰۰
مشیر المصری سخنگوی حماس و عضو جدید پارلمان فلسطین گفت تلاشها برای سرنگون کردن دولت آینده حماس، اقدامی ریاکارانه است.
این اقدام... رد فرآیند دموکراتیک است که امریکاییها شب و روز خواهان آن هستند. این کار مداخله در امور مردم فلسطین و مجازات دسته جمعی مردم ما به دلیل اجرای فرآیند دموکراتیک به شفافترین شکل ممکن توسط آنان است.
المصری افزود برای مقابله با این دشواری ، ما به موضع اسلامی و عربی مستحکمی نیاز داریم.
آسوشیتدپرس میافزاید قطع کمک به حماس و آوردن فشار مالی به آن ، حرف تازهای نیست. پس از پیروزی حماس در انتخابات فلسطین ، جهان غرب حدود یک میلیارد دلار کمک سالانه خود را به مردم فلسطین قطع کرده است. اسرائیل نیز از پرداخت ماهانه 50 میلیون دلار که بابت مالیات و حقوق گمرکی از مردم فلسطین میگیرد ، به دولت فلسطین خودداری کرده است.
اگرچه دعوت مسکو از مقامات حماس برای دیدار از روسیه و حمایت فرانسه از رویکرد روسیه ، در جبهه متحد غرب شکاف ایجاد کرده است.