بازسازی صحنه قتل مرد معتاد در کوره‌پزخانه

مرد افغان که با انگیزه سرقت مرد معتادی را در مشهد به قتل رسانده بود، صحنه جنایت را بازسازی کرد.
کد خبر: ۸۸۳۹۰۱

به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از یک سال قبل و در پی ناپدید شدن مرد 30 ساله‌ای در دستور کار تیم جنایی مشهد قرار گرفت. ماموران در بررسی‌های خود متوجه شدند، مجید معتاد بوده و با تلفن همراه و موتورسیکلتش خانه را ترک کرده و دیگر بازنگشته است.

ماموران با ردیابی تلفن همراه مجید و دستگیری چند مظنون در این شاخه سرانجام به پسر جوانی به نام بهروز رسیدند. بهروز پس از انتقال به پلیس آگاهی گفت: گوشی را ناپدری‌ام به نام ناصر 55 ساله به من کادو داده بود. در این مرحله ناصر به اداره آگاهی احضار شد و اعتراف کرد، مرد معتاد را با انگیزه سرقت در کوره‌پزخانه‌های حاشیه مشهد کشته و جسدش را به آتش کشیده بود.

بررسی ادعای ناصر نشان داد، همزمان با ناپدید شدن مجید، جسد سوخته‌ای در کوره‌پزخانه کشف شده بود.

صبح دیروز ناصر، همراه کارآگاهان و قاضی احمدی‌نژاد، بازپرس جنایی مشهد به محل قتل منتقل شد و صحنه جنایت را بازسازی کرد. او در تشریح ماجرا گفت: بهمن سال گذشته برای خرید موادمخدر به شهرک شهید رجایی رفته بودم که با مردی جوان روبه‌رو شدم. چون او پولی برای خرید مواد نداشت، من برایش موادمخدر خریدم و با موتور او برای مصرف آن به کوره‌پزخانه‌های شترک رفتیم. پس از مصرف شیشه تصمیم گرفتم مرد جوان را بکشم و وسایلش را سرقت کنم. با چوب چند ضربه به سرش زدم که تعادلش را از دست داد و روی آتشی که برای گرم کردن درست کرده بودیم، افتاد. من هم تلفن همراه و موتورش را دزدیده و گریختم.

پس از بازسازی صحنه قتل، متهم با قرار بازداشت روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها