به گزارش فارس، هدایت حسینی به مردم توصیه کرد: هرگز از خوردن تکههای سوخته غذا و ته دیگهای برشته شده لذت نبرید، زیرا معمولا غذاهای سوخته به دلیل موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود. وی افزود: وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند، دمای بسیار بالا داده شود، به تغییرات مخاطرهآمیزی در این مواد منجر میشود. در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی بر اثر واکنشهایی مانند سرخ کردنهای بسیار شدید، عوامل خطرناکی مانند آکریل آمیدها ایجاد میکنند که میتواند سرطانزا باشد.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان