رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی در ترکیبات قندی و پروتئینی می‌شود و برای سلامت بسیار مضر است.
کد خبر: ۸۸۲۰۱۱

به گزارش فارس، هدایت حسینی به مردم توصیه کرد: هرگز از خوردن تکه‌های سوخته غذا و ته دیگ‌های برشته شده لذت نبرید، زیرا معمولا غذاهای سوخته به دلیل موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود. وی افزود: وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند، دمای بسیار بالا داده شود، به تغییرات مخاطره‌آمیزی در این مواد منجر می‌شود. در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی بر اثر واکنش‌هایی مانند سرخ کردن‌های بسیار شدید، عوامل خطرناکی مانند آکریل آمیدها ایجاد می‌کنند که می‌‎تواند سرطان‌زا باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها