پیش از این بهرام میرشیبانی، مدیر فنی تیم فوتبال نفت گفته بود «قبل از اینکه طارمی به پرسپولیس برود با پدرش به باشگاه نفت آمدند و خواستار حضور در تیم ما بودند.» همین اظهارنظر در کنار پیشنهاد باشگاه نفت برای معاوضه طارمی با علیرضا بیرانوند کافی بود تا واکنش آقای گل این روزهای لیگ برتر را در پی داشته باشد. طارمی که با فارس صحبت میکرد گفت: نمیدانم منظور مدیر فنی تیم فوتبال نفت چه سالی است. من دو سال خدمت سربازی بودم و در هیچ تیمی حضور نداشتم . بعد از آن هم با قراردادی دو ساله به ایرانجوان بوشهر رفتم که پس از گذشت یکسال با پیشنهاد علی دایی و پرسپولیس مواجه شدم و به این تیم آمدم.
وی افزود: با احترام به مدیرفنی نفت تهران، به نظرم او مرا با بازیکن دیگری اشتباه گرفته است. اگر به باشگاه نفت رفته بودم مثل همان ماجرای گسترش فولاد اعلام میکردم و برایم کسر شأن نبوده که بخواهم کتمان کنم. هنوز هم محل دفتر باشگاه نفت را بلد نیستم. تنها خاطرهام از باشگاه نفت این است که در 18 سالگی اولین گل لیگ برتری ام را با پیراهن شاهین به تیم نفت تهران در ورزشگاه تختی زدم و دقیقه 88 بازی 2 بر یک باخته را 2 بر 2 کردیم.
طارمی درباره پیشنهاد معاوضه او با بیرانوند هم گفت: من نمیدانم چنین پیشنهادی وجود داشته یا خیر اما وقتی خودم خانه و خانوادهای بزرگ به نام پرسپولیس دارم که حضور در آن رویای بچگیام بوده، دلیلی ندارد مستأجر خانه دیگران شوم. پیراهن پرسپولیس را ساده بهدست نیاوردهام که آن را با پیراهن دیگری عوض کنم. خیال همه هواداران راحت. من فوتبال را با دلم بازی میکنم و در ایران برای تیمی غیر از پرسپولیس بازی نمیکنم، چون دلم با تیم دیگری نیست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم