آزادسازی 30 میلیارد دلار پول‌ بلوکه ایران از هفته آینده

رئیس‌کل بانک مرکزی با اعلام این که 30 میلیارد دلار منابع بلوکه‌شده در خارج از کشور داریم گفت: با اجرایی شدن برجام بلافاصله تحریم‌ها برداشته خواهد شد و این منابع از هفته آینده در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۸۷۲۳۰۲

ولی‌الله سیف عصر دیروز در حاشیه پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در خصوص نوسانات نرخ ارز تصریح کرد: قیمت ارز روز یکشنبه بالا رفت و پس از آن در دو روز گذشته روند نزولی پیدا کرد. وی افزود: برخی تصور می‌کنند که دولت برای تأمین ریال و منابع بودجه قیمت ارز را بالا می‌برد که اصلاً این‌گونه نیست و تعجب می‌کنم از اظهارات این افراد. رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: دولت هیچ‌وقت برای تأمین منابع مالی اقدام به افزایش نرخ ارز نمی‌کند و نکرده و این برنامه را ندارد. نوسانات نرخ ارز تحت تأثیر اخباری است که منتشر می‌شود. سیف با اشاره به نزدیک شدن به روز اجرای برجام بیان کرد: اخبار مثبتی در پیش است که اثرات خود را خواهد داشت و بعد از اجرای برجام با توجه به آزاد شدن منابع ارزی و ایجاد ارتباطات برای نظام بانکی شرایط و اوضاع مناسب ایجاد خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم که پرسید پول‌های بلوکه شده ایران از کی آزاد می‌شود اعلام کرد: پس از اجرایی شدن برجام حتما آزاد خواهد شد که حدود 30 میلیارد دلار است و با آزاد شدن این دلارها بانک مرکزی می‌تواند از آن استفاده کند. وی در مورد تنگنای مالی بانک‌ها بیان کرد: بانک مرکزی سیاست‌هایی در پیش گرفته است که اثرات آن بخوبی دیده می‌شود و یکی از آنها، کاهش نرخ سود بین‌بانکی از 28 درصد به حدود 20 درصد است.

سیف ادامه داد: نباید انتظار داشته باشیم که یکباره دستوری داده شود و در بازار نرخ‌ها به حالت سابق برگردد. بانک مرکزی سیاست‌هایی را که دنبال می‌کند در حال نتیجه دادن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها