نوشابه و افزایش خطر بیماری های قلبی در مردان

تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد افراد به ویژه مردان که روزانه 340 میلی‌لیتر نوشابه و آب میوه‌های شیرین شده با شکر، مصرف می کنند بیش از دیگران در معرض خطر بیماری‌های قلبی قرار دارند.
کد خبر: ۸۷۰۴۲۳
نوشابه و افزایش خطر بیماری های قلبی در مردان

به گزارش جام جم آنلاین، مصرف نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف آن دارند. اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در مصرف این گونه نوشابه ها تجدید نظر کنند.

بر اساس تحقیقات جدید در آمریکا، مردانی که روزانه معادل 340 میلی‌لیتر نوشابه و آب میوه‌های شیرین شده با شکر مصرف می‌کنند، 20 برابر بیشتر در مقایسه با مردانی که اصلاً از این نوشیدنی‌ها مصرف نمی‌کنند، در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند.

این تحقیقات به روی 43000 مرد 40 تا 75 ساله در طول 23 سال به عمل آمد و نشان داد که مصرف مداوم نوشابه‌های گازدار درصد تری گلیسیرید و پروتئین التهابی (CRP) را بالا و سطح کلسترول خوب HDL را که از حملات قلبی جلوگیری می‌کند، پایین می‌آورد و در نهایت احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

همچنین این تحقیقات نشان داد که مصرف نوشابه‌های گازدار خطر ابتلا به آسم، انسداد ریوی مزمن و پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها