به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شفقنا، هر چند برخی افراد از خوردن ماهی به بهانه بوی نامطبوع و داشتن تیغ پرهیز می کنند؛ ولی با این کار تنها و تنها خودشان را از یک منبع غذایی بی نظیر محروم کرده اند.
لاغری به پدیده و خواسته شایع این روزهای ما بدل شده است، خواسته ای که در عین دوست داشتنی بودن چندان سهل الوصول نیست. با این حال، مصرف برخی خوراکی ها و کنار گذاشتن بخشی دیگر تأثیر شگرفی در کم شدن وزن و رسیدن به اندام ایده آل دارد. در این میان، از ماهی یا هر خوراکی دیگری که دارای مقادیر قابل توجهی اسید چرب امگا 3 باشد می توان به عنوان یک عامل لاغری نام برد.
در واقع، اسیدهای چرب امگا 3 بر خلاف اسمشان جزء چربی های خوب دسته بندی می شوند و نقش مهمی در از بین بردن سلول های چربی مضر موسوم به چربی های سفید و تبدیل آنها به چربی های مفید بازی می کنند. طبیعتاً ماهی ها به عنوان یکی از منابع سرشار امگا 3 از چنین خاصیتی بهره مند هستند و خوراکی مناسب برای آنها که می خواهند وزنشان را کم کنند محسوب می شوند.
از طرف دیگر، ماهی ها میزان چربی های خوب را که به موازات بیشتر شدن سن در بدن کاهش می یابد افزایش می دهند و از این طریق مانع متراکم شدن چربی ها در دوران میانسالی می شوند.
یکی از تبعات افزایش سطح چربی های خوب مقاوم شدن بدن در برابر بسیاری از بیماری ها سخت از جمله: سرطان، سکته های قلبی و مغزی و التهاب های بدنی است. بنابراین، چندان عجیب به نظر نمی رسد که مردم در شرق آسیا نسبت به دیگر نقاط دنیا عمر طولانی تری دارند؛ راز این زندگی طول و دراز را باید در عضو ثابت سفره غذایی آنها یعنی ماهی دانست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد