پوتین: اروپا حاکمیت خود را به آمریکا واگذار کرده است

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه با ولادیمیر سولوویو مجری تلویزیون رسمی این کشور گفت: ارتباط بین کشورها همیشه منافعی را به دنبال دارد. اما لازمه برقراری توازن، اعمال برخی قوانین توافق شده است که به طور شفاف اعمال می‌شوند.
کد خبر: ۸۶۵۸۵۱

به گزارش مهر، وی ادامه داد: مشکل اروپا فقدان هرگونه سیاست خارجی مستقل است. در واقع اروپا استقلال خود را رها کرده و بخشی مهمی از حاکمیت خود را به یک پیمان (ناتو) واگذار کرده است. البته این طبیعی است که اعضای یک پیمان بخشی از قدرت خود را به مقامات فراملی واگذار کنند. اما مساله این است که اروپا نه تنها بخشی از قدرت خود را به ناتو واگذار کرده بلکه در واقع آن را به رهبری این پیمان یعنی آمریکا تقدیم کرده است.

پوتین تهاجم نظامی به عراق را به عنوان نمونه بارزی از این سرسپردگی معرفی کرد، زیرا در بدو این اقدام فرانسه و آلمان با آن مخالفت کردند، حال آن‌که در ادامه، دیدگاه آنها از سوی آمریکا به چالش کشیده شد. وی در نهایت گفت: دیدیم که پیش‌بینی‌های «ژاک شیراک» رئیس‌جمهور اسبق فرانسه و «گرهارد شرودر» صدر اعظم وقت آلمان درست از کار در آمد و نتیجه به قیمت ظهور دولت‌های شکست خورده در کشورهای خاورمیانه و روی کار آمدن تروریسم تمام شد. همین است که امروز شاهد حمله تروریستی به پاریس هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها