کوک شدن ساز نوازنده مشهور هندی برای موسیقی فجر

جشنواره موسیقی فجر هر سال در ایام برگزاری خود نوازندگانی را از کشورهای مختلف به ایران دعوت می‌کند. هر چند طی یکی دو سال گذشته و بعد از حضور بزرگانی چون انور براهم عودنواز تونسی این روند سیر نزولی داشته اما امسال قرار است شجاعت حسین خان نوازنده شهیر سی‌تار اهل کشور هند در این جشنواره روی صحنه برود.
کد خبر: ۸۶۲۵۸۰

این نوازنده فرزند زنده‌یاد استاد ولایت خان، از سیتار نوازان بسیار برجسته هندوستان است. آنچنان که فارس در این باره می‌نویسد، شجاعت حسین‌خان سابقه همکاری با هنرمند ایرانی را در «غزل» تجربه کرده است.

غزل گروه موسیقی چند ملیتی است که اعضای آن را کیهان کلهر نوازنده کمانچه ایرانی و شجاعت حسین خان نوازنده سی‌تار، سواپان چادهوری و سواپان چات هوری نوازنده طبلا از هند تشکیل می‌دهند. آثار گروه تلفیقی از موسیقی شمال هند و موسیقی سنتی ایرانی است. آلبوم باران (The Rain) گروه غزل در سال 2004 میلادی نامزد دریافت جایزه گرمی بهترین موسیقی سنتی ملل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها