ایستگاه قطار را آتش زد تا زمستانی آسوده داشته باشد

جامجم آنلاین: یک بیخانمان 74 ساله ژاپنی برای این که زمستان سرد سال جاری را در یک زندان گرم سپری کند، یک ایستگاه قطار را آتش زد!
کد خبر: ۸۵۹۵۷

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این مرد بیخانمان در روز 7 ژانویه گذشته ایستگاه قطار شیمونوسکی در جنوب غربی ژاپن را به آتش کشید. در این حریق که تلفاتی در برنداشت، ساختمان چوبی ایستگاه، یک انبار پیش ساخته و یک خوابگاه کارکنان راهآهن به وسعت 4000 مترمربع به کلی در آتش از بین رفتند.
کیومون فوکودا، بیخانمان 74 ساله 8 روز پیش از ایجاد این حریق تازه از زندان آزاد شده بود. او به اتهام به راه انداختن یک حریق عمدی دیگر به زندان محکوم شده بود.
فوکودا به وکیلش گفت، میخواستم به زندان بازگردم زیرا جایی برای رفتن نداشتم در عین حال هوا خیلی سرد بود!
بنابراین، ایستگاه را آتش زدم تا زمستان را در جایی گرم سپری کنم!
ایستگاه شیمونوسکی در سال 1942 و براساس معماری سنتی ژاپنی بنا شده بود. این ایستگاه هر روز پذیرای 24 هزار مسافر بود. تصمیم پیرمرد برای داشتن یک زمستان آسوده در زندان موجب لغو حرکت 390 قطار برای مدت 3 روز شد!
هنوز مشخص نیست دادگاه این بیخانمان را به چه مدت زندان محکوم خواهد کرد.

شادمانی اهالی یک روستای نروژ برای نخستین پله برقی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها