مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در گفتگو با مهر اظهار کرد: امشب در جریان تماس با تلفن ۱۲۵ ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اهواز خبر سقوط یک دختر حدود ۱۵ ساله از یکی از طبقات مجتمع مسکونی واقع در زیباشهر اهواز گزارش شد.
مسعود حق شناس افزود: حدود چهار دقیقه بعد مأموران بلافاصله با خودروهای امداد و نجات و نردبان از نزدیک ترین ایستگاه خود را به محل حادثه رساندند.
وی تصریح کرد: فرمانده تیم عملیات بلافاصله در محل سقوط دختر حاضر و مشاهده کرد که نامبرده به لطف خدا دارای علائم حیاتی است.
مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز بیان کرد: مأموران آتش نشانی با توجه به عدم دسترسی به محل سقوط فرد مذکور از خودروی امداد و نجات و نردبان استفاده کرده و عملیات خود را اجرایی کردند. آنها در یک شرایط نامساعد موفق شدند تا دختر مصدوم را از ارتفاع به روی سطح زمین انتقال داده و به منظور درمان به اورژانس مستقر در محل تحویل دهند.
حق شناس عنوان کرد: شنیده ها حاکی از این است که فرد مذکور به دلیل نامشخصی از طبقه هشتم به روی پشت سقوط کرده و روی بام ساختمان مجاور افتاده است.
وی یادآور شد: علت حادثه توسط مراجع ذیصلاح در دست پیگیری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد