با انجام 1000 مصاحبه با شاهدان عینی

فاجعه منا مستندسازی حقوقی می شود

فراخوان بعثه رهبری برای ارسال فیلم و عکس‌ از فاجعه منا

در پی وقوع فاجعه دردناک منا در حج تمتع 94 و به شهادت رسیدن زائران جهان اسلام به‌ویژه 464 نفر از حجاج ایرانی در این حادثه، پایگاه اطلاع رسانی بعثه‌ مقام معظم رهبری به‌منظور تهیه مستند جامع از این فاجعه فراخوان عمومی اعلام کرد.
کد خبر: ۸۴۸۴۳۶

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام روزبه برکت رضایی، مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی بعثه مقام معظم رهبری، ضمن تسلیت مجدد فاجعه منا به خانواده‌های بازماندگان، اظهار کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران حج، مبنی بر این‌که «فاجعه منا به هیچ وجه نباید فراموش شود»، به همین منظور فراخوان عمومی از سوی بعثه مقام معظم رهبری جهت تهیه و گردآوری مستندات این واقعه اعلام شد.

به همین منظور از حجاج، کارگزاران، عوامل اجرایی، ‌مدیران، روحانیون و افرادی که در این فاجعه حضور داشته‌اند درخواست می‌کنیم، تصاویر و فیلم‌های خود در این خصوص را برای جمع‌آوری بانک جامع و ثبت تاریخی ارسال کنند تا بتوانیم از راه‌های قانونی و دیپلماسی پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

حجاج می‌توانند مستندات خود را به‌روش‌های مختلف همچون پست الکترونیک به‌نشانی hojaj94@gmail.com، پیامک به شماره 500026914 یا به‌نشانی قم، خیابان سمیه، نبش کوچه 28، پژوهشکده حج و زیارت، پایگاه اطلاع رسانی بعثه مقام معظم رهبری ارسال کنند.

علاقه‌مندان بــرای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره 37740800 – 025 داخلی 154 از ساعت 8 تا 14 تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها