به گزارش جام جم آنلاین، ناسی لِماک، غذای ملی و محبوب مردم مالزی است که برای پخت آن، برنج معطر را با شیر نارگیل مخلوط کرده و سپس داخل برگهای گیاه پاندانوس میپیچند. این غذای ساده
در واقع به عنوان وعده صبحانه طبخ میشود و محبوبیت آن تنها به مالزی محدود نمیشود.
کشورهای همسایه مانند برونئی، سنگاپور، اندونزی به ویژه ناحیه سوماترا و همچنین جنوب تایلند و فیلیپین، این غذای مالایی را نوش جان میکنند.
اولین بار نام این غذا در کتاب «شرایط زندگی مالایی» نوشته سر ریچارد اولاف در سال 1909 ذکر شده است.
در واقع این غذا ریشه در فرهنگ مالایی دارد و نام آن در مالایی به معنای «برنج چرب یا روغنی» است. اغلب این غذا با سس تند، خیار، ماهی سرخ شده، بادامزمینی بوداده و تخممرغ همراه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: