به گزارش جام جم سرا، دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آب سرد به علت دارا بودن طبع سرد و تر،بر روی NADH سلولی اثر منفی دارد، و عبور الکترون برای فرآیند متابولیسم مواد غذایی را کم می کند و موجب کاهش ATP (آدنوزین تری فسفات) سلولی میگردد و این امر میتواند موجب اختلال عملکرد بسیاری از سلول ها شود و در نهایت باعث بروز بیماری گردد. به همین دلیل ما پیشنهاد میکنیم تا بجای آب سرد از مواد دیگری استفاده کنید.
وی در ادامه گفت: موادی که توصیه میشود تا بجای آب سرد میل کنید عبارتند از:
1.استفاده از آب جوشیده ولرم شده.
2.آب جوش به همراه خرما.
3.شربت عسل برای افراد غیر دیابتی.
4.شربت خنک شیره انگور
5.استفاده از انواع شربتهای محلی مانند: شربت زعفران یا سکنجبین، شربت بید مشک با سکنجبین،شربت بهار نارنج به همراه سکنجبین، شربت نعناع به همراه سکنجبین، شربت عرق یونجه با سکنجبین.
وی در ادامه گفت: این شربتهای ذکر شده را خنک میل کنید، همچنین میزان عسل و مواد شیرین دیگر برای افراد دیابتی موقتا یک چهارم افراد غیر دیابتی می باشد.
وی در پایان گفت: با رعایت اصول و موارد ذکر شده، می توانید سلامتی جسم خود را تضمین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد