فول مدمس از جمله غذاهای ملی مصر است که در بین کشورهای عربی دیگر مانند عمان، لبنان، سوریه، جیبوتی، سودان و حتی در فلسطین اشغالی طرفداران زیادی دارد و به فهرست غذایی این کشورها راه یافته است.
ماده اصلی این غذا، باقلای پخته همراه با روغن نباتی و زیره سبز است که میتوان به آنها، جعفری خرد شده، سیر، پیاز، آبلیمو و فلفل قرمز نیز اضافه کرد.
در مورد تاریخچه این غذا نظرات مختلفی وجود دارد اما عدهای معتقدند در زمان مصر باستان خبری از کاشت دانههای باقلا نبوده است.
شاید بتوان اولین باقلای کاشته شده را به حدود 3000 سال پیش نسبت داد، اما با این حال هنوز قطعیتی در این زمینه وجود ندارد.
به هر حال برای مردمان مصر، بهویژه قاهره و شمال این کشور، اینکه تاریخ باقلا چه بوده، مهم نیست! مهم ظرفی پر از باقلای داغ با تزئینات تخممرغ دورادور آن است که طعم تند و ترش آن هوش از سرشان میپراند!
چمدان
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد