چرا کسی از دختران قهرمان ایران استقبال نکرد؟

جام جم ورزشی: تیم ملی فوتسال بانوان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی جام ملت های آسیا بعدازظهر روز گذشته بی سر و صدا به ایران بازگشت.
کد خبر: ۸۳۹۹۴۷
چرا کسی از دختران قهرمان ایران استقبال نکرد؟

به گزارش جام جم ورزشی ، تیم ملی فوتسال بانوان در حالی به ایران بازگشت که به عنوان قهرمان آسیا با استقبال مسئولان وزارت ورزش و جوانان روبرو نشد. فقط خانواده های ملی پوشان و چند رسانه بودند که به استقبال دختران قهرمان ایران رفتند.

نکته بسیار جالب توجه دیگر حضور نیلوفر اردلان در فرودگاه برای استقبال از هم تیمی هایش بود. نیلوفر اردلان که بنا به دلایلی نتوانسته بود همراه تیم ملی فوتسال بانوان به جام ملت های آسیا برود روز گذشته به استقبال دوستانش رفت.

او در فرودگاه ابراز امیدواری کرد دوباره بتواند به ترکیب تیم ملی فوتسال بانوان برگردد.

فرشته کریمی برترین بازیکن جام ملت های آسیا نیز مورد توجه ترین بازیکن بود. او اظهار داشت: ما با حجاب اسلامی و حفظ شئونات توانستیم قهرمانی را از آن خود کنیم که این موضوع بسیار ارزشمند است. واقعا افتخار می‌کنیم توانستیم با این شرایط قهرمانی را به دست آوریم.

تیم ملی برگشت اما اینکه این تیم با وجود قهرمانی در آسیا همچنان مورد توجه مسئولان قرار نمی گیرد کمی نگران کننده است. این تیم رقابت های جام جهانی فوتسال بانوان را در پیش دارد و بهتر است بر روی این تیم نگاهی ویژه وجود داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها