اعتراض نکونام سایپایی به پنالتی علیه پرسپولیس

جام جم ورزشی: جواد نکونام پس از برد سایپا، حق را به پرسپولیسی ها می دهد.
کد خبر: ۸۳۷۱۲۸
اعتراض نکونام سایپایی به پنالتی علیه پرسپولیس

به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از روزنامه خبرورزشی ، شماره 6 سایپا می گوید صالحی روی پنالتی اشتباه کرد چون توپ به سر مدافع قرمزها خورد: «راستش ما هم انتظار نداشتیم پنالتی بگیرد. توپ به سر بازیکن آنها خورد.»

با اینهمه، سایپا و نکونام هم به عملکرد داور معترض هستند. او از رفتاری که صالحی در زمین داشت انتقاد می کند و می گوید در سال های بازیگری اش، تا به حال چنین رفتاری ندیده است: «فکر کنم ثانیه 30 بازی بود که در یک صحنه داور برگشت با حالت بدی گفت یک کلمه حرف بزنید اخطار می دهم. مگر ما کر و لالیم که در زمین حرف نزنیم؟ باید از حق مان دفاع کنیم. اگر ما صحبت می کنیم بالاخره برای این است که اشتباهی رخ ندهد و در نهایت تصمیم با داور است. خود من همیشه سعی می کنم محترمانه صحبت کنم. بازیکنی حق ندارد به داور بی احترامی کند، من خودم اگر ببینم برخورد می کنم. واقعا نباید شرایط طوری باشد که داور هم فکر کند چون سوت و کارت دستش است هر رفتاری کند و ما نتوانیم یک کلمه حرف بزنیم. به خدای هیچ جای دنیا اینطوری نیست و من تا به حال چنین رفتاری را ندیده بودم. ما می گوئیم داوران عربی ضعیفترند. دقیقا همینطور است ولی شما حتی از ضعیف ترین داوران عربی همچنین برخوردی نخواهید دید.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها