سیف: تسهیلات خرید اقساطی کالای داخلی اولویت اعتباری امسال است

رئیس کل بانک مرکزی درباره سیاست اعتباری جدید بانک مرکزی گفت: با توجه به ضرورت خروج از رکود، محور سیاست‌های اعتباری بانک مرکزی در سال گذشته سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بود که امسال تسهیلات خرید اقساطی کالا در اولویت است.
کد خبر: ۸۳۱۶۸۵

به گزارش خبرنگار صداوسیما، ولی‌الله سیف در حاشیه همایش بانکداری اسلامی در جمع خبرنگاران افزود: امسال نیز با توجه به انباشته شدن محصولات تولیدی کارخانه‌ها در انبارها و کاهش تقاضا، بانک مرکزی تصمیم گرفت تامین مالی فروش اقساطی محصولات در اولویت کاری نظام بانکی قرار گیرد که در دستور کار شورای پول و اعتبار است و امیدواریم بزودی تصمیم‌گیری نهایی شود.

وی درباره گسترش عقود اسلامی در جامعه اظهار کرد: در سال 62 با این ذهنیت که پنج سال به صورت آزمایشی این قانون تصویب می‌شود و بعد از آن با استفاده از تجارب تلاش می‌کنیم قانون کامل‌تر و جامع‌تر را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم و قانون دائمی مبنای فعالیت‌ها بانکی شود، این قانون در دستور کار قرار گرفت، اما این اتفاق نیفتاد.

رئیس کل بانک مرکزی درباره ویژگی‌های لایحه اصلاح نظام بانکی افزود: در لایحه پیشنهادی این انسجام به صورت بسیار کامل و با اشراف بر نقاط ضعف دیده شده است و ابزارهای جدیدی که در دنیا مطرح بوده، بررسی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها