به گزارش خانه ملت، دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان در مقر سازمان ملل متحد عازم نیویورک است، اقامت کوتاهی در فرانکفورت داشت.
در این توقف کوتاه چند ساعته فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان که در برلین حضور داشت طی تماس تلفنی ضمن اظهار خوشامدگویی به دکتر علی لاریجانی در خصوص مسائل مهم دوجانبه، منطقهای و بین المللی گفتوگو و تبادل نظر کرد.
اشتاین مایر با توجه به شرایط مناسب و مثبت بین المللی پس از مذاکرات هستهای ایران و 1+5 به ظرفیت قوی ایران برای همکاری اقتصادی اشاره کرد و افزود: شرایط برای گسترش روابط با ایران در همه زمینهها فراهم است.
اشتاین مایر اظهار امیدواری کرد: در سفر مهرماه به ایران نسبت به بررسی زمینه توسعه همکاریها اقدامات مثبتی انجام می شود.
وی همچنین سفر اخیر زیگمار گابریل وزیر اقتصاد و قائم مقام صدر اعظم آلمان به ایران را در این زمینه بسیار مفید و موثر عنوان کرد.
دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی هم در این گفتوگو به نقش مثبت آلمان در مذاکرات اخیر اشاره و اظهار امیدواری کرد که سرانجام سفرهای مقامات و شرکتهای آلمانی به گسترش روابط اقتصادی منجر گردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»