نقشه عجیب کارمند قلابی موسسه مالی برای سرقت

کارمند قلابی موسسسه مالی که با فریب مردم به بهانه پرداخت وام کم‌بهره، آنها را در خیابان جا می‌گذاشت و پول‌هایشان را می‌دزدید، در جریان فریب آخرین طعمه‌اش دستگیر شد.
کد خبر: ۸۲۸۳۶۰

به گزارش جام‌جم، 28 خرداد امسال زنی با حضور در کلانتری 127 نارمک تهران از مرد کلاهبرداری شکایت کرد و گفت: چند روز پیش به بانک رفته بودم و هنگام بازگشت سوار خودروی پرایدی شدم. پس از پایان مکالمه تلفنی‌ام در خودرو، راننده مدعی شد کارمند یکی از موسسات قرض‌الحسنه است و می‌تواند مقدمات دریافت وام کم‌بهره را فراهم کند، اما باید یک حساب بانکی افتتاح کنم. روز بعد با من تماس گرفت و خواست تا پنج میلیون تومان با خود بیاورم که وام 20میلیون تومانی را تحویل بگیرم. در مقابل یک موسسه مالی در محدوده میدان سبلان با هم ملاقات کردیم. وقتی به مقابل موسسه مالی رسیدیم، از من خواست ببینم موسسه باز است یا تعطیل که وقتی پیاده شدم،
در حالی که پول داخل ماشین بود بسرعت از محل دور شد.

همزمان با شکایت این زن، چند نفر دیگر هم با حضور در پلیس آگاهی شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند. ماموران در بررسی بانک مجرمان حرفه‌ای در پلیس آگاهی، هویت سارق فراری را که ابوالفضل نام دارد، به دست آوردند. جستجو‌ها ادامه داشت تا این که چند روز پیش متهم زمانی که زن دیگری را به دام انداخته و قصد سرقت پول‌هایش را داشت، در خیابان شریعتی شناسایی و دستگیر شد. سرهنگ کارآگاه سعدالله گزافی، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در این‌باره گفت: متهم با انتقال به پلیس آگاهی اعتراف کرد، با فریب زنان و مردان به بهانه این که کارمند موسسه قرض‌الحسنه‌ای است و می‌تواند برایشان وام کم‌بهره بگیرد، پول‌هایشان را دزدیده و فرار کرده است. بنابراین با توجه به اعتراف‌های متهم و سوابق کیفری وی، به خواست بازپرس پرونده، تصویر این متهم بدون پوشش چهره در روزنامه چاپ می‌شود تا چنانچه افرادی در دام او گرفتار شده‌اند، با حضور در پلیس آگاهی از وی شکایت یا پرونده‌هایشان را پیگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها