تامین 85 درصد از اعتبار راه‌آهن قزوین ـ رشت

مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان، میزان اعتبار پیش‌بینی شده از محل سفر رئیس جمهور و بودجه امسال این نهاد را 220 میلیارد تومان بیان کرد و گفت: 85 درصد از اعتبارات لحاظ شده برای راه‌آهن مسیر قزوین ـ رشت محقق شده است.
کد خبر: ۸۲۲۸۵۱

شعبانعلی خاوری در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کار احداث این خط آهن با سرعت و شتاب در حال انجام است که انتظار می‌رود با تامین اعتبارات، طرح تا پایان سال 95 به اتمام برسد.

وی اظهار کرد: اکنون این مسیر در بخش زیرسازی حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نزدیک به 35 کیلومتر روسازی و ریل‌گذاری از سمت قزوین به کوهین انجام شده است.

وی میزان اعتبار پیش‌بینی شده و مورد نیاز برای احداث راه‌آهن قزوین ـ رشت را 700 میلیارد تومان ذکر و بیان کرد: این طرح باید تا سال 95 به پایان برسد؛ از این‌رو از اعتبار سفر رئیس جمهور برای امسال 220 میلیارد تومان و سال آینده 350 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی درباره احداث راه‌آهن رشت به انزلی گفت: این مسیر 41 کیلومتر طول دارد که اکنون در سه قطعه 6 ، 7 و 8 مشخص شده است. در قطعه 6 پیمانکار کار می‌کند و قطعه 8 کارهای مناقصه‌اش در حال اجراست.

خاوری درباره مسیر راه‌آهن آستارا نیز اظهار کرد: برای راه‌آهن انزلی به آستارا به‌دنبال تامین منابع مالی هستیم و عملیات خاصی از نظر انتخاب پیمانکار انجام نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها