پادشاه سعودی و اعضای خاندان سلطنتی قرار است به مدت سه هفته در ویلایی نزدیک مارسی اقامت کنند.
ملک سلمان همراه با هیات همراهی نزدیک به هزار نفر روز شنبه با دو هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ متعلق به خطوط هوایی سعودی وارد فرودگاه نیس در جنوب فرانسه شد. حدود ۷۰۰ نفر از همراهان پادشاه سعودی قرار است در هتلهای شهر کن اسکان یابند. میشل شویلون، رئیس اتحادیه هتلداران کن، سفر پادشاه سعودی به جنوب فرانسه را رخدادی خوب برای هتلها و اقتصاد محلی دانست و گفت: آنها افرادی با قدرت خرید بسیار بالا هستند.
گرچه این سفر به مذاق سرمایهداران فرانسوی خوش آمده است، اما بسته شدن بخشی از ساحل لامیراندول در پایین ویلای ملک سلمان به روی عموم، خشم بسیاری از ساکنان محلی را برانگیخته است.
مقامهای سعودی در آستانه سفر ملک سلمان به این منطقه، یک سازه سیمانی ساختند تا ویلای پادشاه با آسانسور به ساحل وصل شود. مقامهای سعودی قول دادهاند این سازه پس از اقامت ملک سلمان، از محل برداشته خواهد شد. همچنین در مدت اقامت پادشاه سعودی در این ویلا، نزدیک شدن به فاصله ۳۰۰ متری این املاک از راه دریا ممنوع خواهد بود. یکی از زنان محلی به خبرگزاری فرانسه گفته است: از این وضع آشفته که در اینجا بوجود آمده خسته و کلافه شدهایم. وی افزود: میفهمم که طبیعتا باید مسائل امنیتی آنها تضمین شود، اما آنها باید بگذارند ما هم تفریح کنیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم