به گزارش ایرنا، در این گزارش آمده است: افزایش شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 8/12 درصد است که نسبت به همین آمار در ماه قبل (2/14 درصد) کاهش یافته است. درصد تغییرات شاخص کل (نرخ تورم شهری) در 12 ماه منتهی به تیر ماه سال 94 نسبت به دوره مشابه سال قبل 1/14 درصد است که نسبت به همین اطلاع در خرداد ماه (2/14 درصد) کاهش یافته است.
بر این اساس، شاخص گروه عمده خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات در این ماه به رقم 7/251 رسید که نسبت به ماه قبل 8/0 درصد افزایش داشته است. شاخص گروه اصلی خوراکیها در ماه مورد بررسی به عدد 1/250 رسید که نسبت به ماه قبل 9/0 درصد افزایش داشته است.
همچنین شاخص گروه عمده کالاهای غیرخوراکی و خدمات در تیرماه 94 به رقم 201 رسید که نسبت به ماه قبل افزایش نشان میدهد. میزان افزایش شاخص گروه عمده کالاهای غیرخوراکی و خدمات نسبت به ماه مشابه سال قبل 7/12 درصد بوده و نرخ تورم 12 ماه منتهی به تیر ماه سال 1394 نسبت به دوره مشابه سال قبل این گروه 6/15 درصد است که نسبت به تورم 12 ماهه منتهی به خرداد ماه (16 درصد) کاهش یافته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد